Blogging Tips en Adviezen


Tips voor Bloggers

(Sorry voor het slechte Nederlands, deze pagina werd vertaald door Google-Translate, de tekst zal in de toekomst worden aangepast)

ARRRGGHHHH !!! Dat was me schreeuwen toen ik begon te bloggen, zo veel adviezen, met zo veel mensen zeggen zo veel verschillende dingen en altijd alles over het zelfde ding! Het is geen wonder dat mensen moeilijk vinden dat eerste blog. Veel van deze blogs lezers hebben gevraagd om te bloggen tips wanneer ze echt Ik weet heel weinig over, dus deze pagina is voor ons bloggers omdat door van elkaar te leren we allemaal kunnen verbeteren, zelfs mezelf.


Werkt u met Google Adsense of Amazon Associates? Als dat zo is zou kunnen verdienen nog meer geld van hen! Als u werkt met Google Adsense, kunt u zich aanmelden om Ezoic via deze link: http://ezoic.com

Of

Als u werkt met Amazon Associates kunt u zich aanmelden om Genius Link en verdien via deze link nog meer: https://my.geni.us “>> Beide diensten zijn 100% gratis en ik heb gebruikt, zowel voor een aantal jaren, dus ik ben meer dan blij zijn om eventuele vragen die u zou kunnen hebben over een van hen te beantwoorden.


Heb je advies aan mensen bieden? Nou als je het laat vallen me enkel een reactie hier of stuur me een E-Mail: dailymagazine@theverybesttop10.com en ik zal niet alleen plaats uw tip hier, maar ik ben blij dat u ook een link terug naar uw eigen blog, zodat mensen kan zien hoe goed je werkelijk bent! Dus de eerste 3 zijn van mij en de rest van deze tips voor bloggers zijn geschreven door een aantal van de beste bloggers rond! Dus neem dan contact op, want deze pagina is voor iedereen!

Tip (1) = Is uw blog niet krijgen van het verkeer dat u dat wilt?!? Nou hier is een nieuwsflits voor u, tenzij u al beroemder je blog is niet “Het veld van dromen.” Als je het te bouwen zullen ze niet komen. Maar als je gaan en krijgen de mensen en de invoering van hen om het hen ik weet zeker dat ze zullen love it! Dus ga op Twitter en FB en vind mensen die houden van praten over blogs met betrekking tot de jouwe. Alle social media sites hebben een zoekoptie, dus zoeken naar de dingen die je wilt “vaartuigen, sci-fi, UK” wat dan ook en hen volgen, word vrienden met hen! Alleen dan zul je beginnen te groeien. Je hebt al een openbaar blog dus ga daar en schreeuwen over IT!
Van mijzelf

Tip (2) = Kies een rijstrook en hou je eraan! Je ziet alleen waanzinnige bestuurders over de wegen, dus waarom doe het met je blog!?!? Gewoon vasthouden aan wat je weet en verander het niet! Als je gewoon wilt willekeurige dingen te bloggen over je leven dan doe het omdat veel mensen, waaronder ikzelf houden om ze te lezen. Maar in dezelfde week niet beginnen te praten over hoe om geld te verdienen met behulp van twitter of een junk als dat. Een weg + een path = Een Goal!
Van mijzelf

Tip (3) = Geef niet op de baan! Bloggen zal kunnen slechts genoeg om van te leven voor een zeer kleine hoeveelheid mensen die om eerlijk te zijn voor hen te maken waren meestal al beroemde schrijvers of beroemd in hun gekozen gebied van schrijven. Kunt u geld verdienen met bloggen? Ja tuurlijk! Maar tenzij u een van de reeds genoemde ‘Famous’ of ‘Expert’ mensen is er maar één manier om het te doen en hier is de absolute waarheid … Het duurt jaren van hard werken !!!
Van mijzelf

Tip (4) = mijn eerste lezerspubliek geslonken toen mijn computer kapot was … na een paar maanden verving ik het … Ik begon weer te plaatsen, maar niemand was op bezoek … dus ik rebootte de blog dit jaar en dat lijkt te hebben gewerkt … dus ik zou doen zeggen na regelmatig en relevant blijven.
Van: http://tjtherien.wordpress.com

Tip (5) = als je niet zo veel aandacht krijgen als je verwacht als je je best doet – geef niet op. Zoek een andere reden om uit elkaar te bloggen vanaf het genereren van verkeer (zoals waaruit blijkt dat u kunt inzetten voor iets op een lange termijn, etc) en hou je eraan. En dan alle aandacht zal uiteindelijk komen.
Van: http://lizatemir.wordpress.com

Tip (6) = Als u wilt uw lezerspubliek te verhogen een manier is om andere mensen blogs te lezen en reacties achterlaten. Probeer en nemen andere bloggers en bijdragen aan hun debatten. U zult snel merken bloggers heen en weer bewegen en uw verkeer zal beginnen te stijgen.
Van: http://jwdwrites.wordpress.com/

Tip (7) = Mijn tip is om te doen wat ik doe vandaag. Breng wat tijd door te kijken naar andere blogs, het houden en het lezen van berichten van andere mensen, commentaar wanneer het u beweegt. Neem dan een kijkje op de blog directory widgets en links die mensen hebben. Bent u op de lijst? Zo niet, dan is een beetje tijd te besteden aan het toevoegen van uw site en de wederzijdse link. Een van mijn eerdere berichten resulteerde in iemand reposting me naar hun site (BlogDogIt.com), en sindsdien hebben we wederzijdse fans geworden. Ik hem verkeer te sturen, stuurt hij me verkeer. We waarderen elkaars inspanningen. Voor mij, dat is de sleutel. Netwerken met echte mensen. Oprecht. Dat is hoe je op lange termijn lezerspubliek, en vrienden.

Van: http://www.journeyofmixedemotions.com

Tip (8) = Hoe kan je verwachten dat iedereen op uw blog te komen ontvangen als je het niet aan te kondigen aan social networking websites? Dat is als het hebben van een werf verkoop in het midden van de bossen. Tenzij je in de buurt van de stad of een redelijke voorstedelijk gebied leven, zou je die browser of blog surfer (daklozen bum of wandelaar) wandelen door vinden.

Bovendien, het is kwaliteit boven kwantiteit. Ik heb ongeveer rond de 60 blog posts die een gemiddeld aantal woorden van 999 woorden per bericht hebben geschreven. Nu, dit klinkt als een veel te lezen. Nou, dat is een ander ding om te overwegen. Mocht u elke dag te posten voor een hele maand? Nou, is uw inhoud de moeite waard terugkomen voor meer? Ten slotte kan uw restaurant het beste voedsel te dienen in de wereld. Ziet het er veelbelovend aan de buitenkant? Hoewel de schijn bedriegt, maak uw blog redelijk toonbaar. Ik denk gewoon dat mijn lay-out alleen kan trekken mensen om verder te lezen.

Van: http://prinzecharming.com/

Tip (9) = Mijn tip is er een die niet populair is bij sommige bloggers kan zijn – wees niet bang om persoonlijk te gaan. Ik werd eens verteld om weg te komen uit de persoonlijke blijven. Terwijl dat is gedeeltelijk waar, want het lezen van een veel te persoonlijke blog ronduit eng kan zijn, het maakt ook een blog echt. Het zorgt ervoor dat uw blog gericht omdat, nou ja, je schrijven over wat je weet het beste (hopelijk), dat is jezelf. Zorg moet worden genomen, echter, wanneer het schrijven over de andere mensen in je leven. Zij mogen niet op prijs om onbewust buiten geworpen in de zeer publieke wereld van het web, zodat je maar het beste zijn zich bewust van de wensen van uw gezin. Anders kunt u in voor een wereld van pijn!

Van: http://shenrydafrankmann.wordpress.com

Tip (10) = Wees niet bang om controversieel te zijn en schrijven over onderwerpen sommigen ongemakkelijk lezen over (ik vaak schrijven over homorechten / huwelijk bijvoorbeeld) zijn .. maar zorg ervoor dat alles wat je hebt geschreven is gedaan in een doordachte manier, is logisch, en is niet een aanval op het geloof van andere mensen (waar mogelijk). Als je iets dat enigszins op intelligente wijze met duidelijke adviezen / uitleg / discussie punten wordt geschreven heb gepost, dan is er geen reden voor iemand om beledigd door wat je hebt geschreven zijn.

Van: http://martinpwilson.wordpress.com/

Tip (11) = Veel plezier ermee! Het is soms makkelijk om een beetje gestrest over het ervoor zorgen dat u regelmatig posten, met goede inhoud, het controleren van statistieken, het verhogen van lezers, enz. Maar maak je niet uit het oog verliezen van het feit dat je moet plezier het schrijven van uw berichten en te verbinden met andere bloggers !

Van: http://heatherpaquette.wordpress.com/

Tip (12) = diepte toevoegen door het toevoegen van onderwerpen of categoriseren van je bericht. Dus u geïnteresseerd in politiek, technologie, familie bent en graag op de hoogte blijven van de laatste memes? Door het categoriseren van uw berichten kunt u zich vrij om buiten je comfort zone en experiment in gebieden die anders uw huidige lezers kunnen hebben achter hun oren krabben voelen, zich afvragend wie over uw blog heeft genomen.

Ik probeer verschillende onderwerpen gaan op mijn site te houden en vinden als ik vervelen bijdragende in één onderwerp gebied Ik kan versnellingen en zich richten op een van de anderen. Als ik niet geïnteresseerd kan blijven kan ik niet verwacht dat mijn lezers te zijn voor lang. Door het aanbieden van gecategoriseerd berichten kunt u uw bezoekers naar “het kanaal te veranderen” met-out verlaten van uw site.

Van: blogdogit.com

Tip (13) = Wees origineel. Niet veel mensen willen kijken naar een blog dat is gewoon een kopie van een ander blog. Dit is moeilijk omdat het aantal mensen dat blog, en het aantal van de onderwerpen die worden geblogd over. Vrij veel, niet een exacte replica van andermans blog maken met hetzelfde thema, dezelfde onderwerpen en andere dingen. Je kon een blog die in meer detail gaat dan een ander persoon of richt zich meer op één ding te maken, maar niet zonder meer hun blog te kopiëren.

Van: http://nolensnecessary.wordpress.com/

Tip (14) = Pas uw pagina. Ik zeg niet uit te gaan en besteden $ 100 te hebben u eigenaar aangepaste ontwerp pagina met wordpress, maar in plaats daarvan door de instellingen op de gratis pagina-indelingen om uw blog meer gepersonaliseerde voor u te maken! Het zal uw pagina lijkt veel meer origineel, totdat je je kunt veroorloven om te gaan gek op je eigen pagina ontwerp.

Van: http://mononicole.wordpress.com/

Tip (15) = Vind een catchy, maar originele titel voor uw blog. Het onderscheiden van de massa. Zorg ervoor dat het de juiste titel om de baan die je op dit moment rijden naar beneden aan te passen. Mensen zullen de titel te zien en te zeggen en zeggen tegen zichzelf: “Dit is iets wat ik ben geïnteresseerd in.” Je hebt mensen die verleden en interesse en het eerste wat ze lezen is de titel van je blog te krijgen. Als je niet hun interesse uit de titel hoe krijg je hopen hun belangstelling van de inhoud van uw berichten te krijgen?

Maar zodra u uw interessante en originele titel een zoektocht naar die dezelfde titel te doen. Waarschijnlijk zijn er al blogs die er zijn met behulp van dezelfde titel of zeer vergelijkbaar. Ofwel lopen met de titel, omdat het nog steeds dekt precies wat je wilt zeggen of wijzigingen aan te brengen om jezelf te onderscheiden, zodat mensen kunnen zien dat er een verschil is.

Ik dacht dat ik er heel origineel calling mijne, “Luister naar me Schrijf!” Als het gaat over me behulp van de functie spraakherkenning Dragon Naturally sprekende om al mijn schrijven te doen. Een zoekopdracht op internet blijkt een half dozijn of meer met behulp van vrij goed dezelfde titel maar voor zover ik kan zien dat ik ben de enige waar de titel heeft betrekking op spraakherkenning. Zoeken op voorhand had kunnen helpen me komen met een andere titel die uniek was en nog steeds bedekt mijn thema.

Van: http://ilox101.wordpress.com

Tip (16) = Short is niet altijd slecht. Plaats geen een of twee zin berichten, maar je kunt bondig ik vaak niet graag zijn of wilt lezen 1-2000 woord berichten. Gewoon een interessante, doordachte paragraaf of twee zal doen het prima.

Van: http://forecasterjack.wordpress.com/

Tip (17) = Een foto zegt meer dan duizend woorden. Probeer je bericht met iets visueel illustreren – een foto of tekening, bijvoorbeeld, en geven het een goede titel die aan het onderwerp van de post relevant is.

Van: http://www.livinginruralmallorca.com

Tip (18) = (Blog lay-out) – Kritisch evalueren van uw uiteindelijke lay-out. Kan uw lezer gemakkelijk navigeren rond uw site naar uw laatste bericht, uw gearchiveerde berichten, uw “Over mij” pagina? Dat heb ze naar uw site, zorg ervoor dat ze niet verlaten omdat ze geen andere berichten en pagina’s te vinden.

Van: madoqua.wordpress.com

Tip (19) = (Het schrijven van berichten) – houd uw bericht inhoud levendig. De meeste mensen zullen niet blijven om een lange tome met duizenden woorden en geen afbeeldingen lezen. Het web is over kleur, beelden en informatie. Combineer deze dingen en houd uw berichten aan een redelijke woord te beperken en uw lezers zullen blijven tot het einde.

Van: madoqua.wordpress.com

Tip (20) = Bij de eerste begint, is er de wens om uw blog volledig speciaal en uniek te maken. Nieuwsflits! Iemand is waarschijnlijk al doen wat je wilt doen! Ga toch voort. Zodra u uw stem te ontwikkelen, zal het uniek zijn. Niemand zegt wat je zegt op precies dezelfde manier. Mensen zullen kiezen om uw blog te volgen over een ander met hetzelfde idee omdat ze graag uw stijl. En wees oprecht. Mensen zijn niet bang om unfollow als je berichten te verlaten met een slechte smaak in hun mond.

Van: http://sydneylikesfood.wordpress.com/

Tip (21) = spellingcontrole spellingcontrole spelling controleren! En het vinden van een vriend die zal blik over uw schrijven voordat je post. Veel mensen (waaronder ik) zul je niet serieus nemen als je woorden zijn bezaaid met verkeerde spelling en grammaticale fouten, maakt niet uit hoe catchy uw proza.

Van: http://jennifernicholsongraham.wordpress.com/

Tip (22) = Blog over wat je belangrijk vindt op de ochtend van het schrijven van uw post (voor mij is het wekelijks). Net als het vangen van de staart van een droom bij het ontwaken, mijn ‘voorgevoel voor de dag’ is een springplank voor de post, en houd het mijn focus. Er zijn altijd andere dingen die ik zou kunnen schrijven over, maar door te laten een beetje van serendipiteit in, de post voordelen. En dicht bewerken helpt.

Van: http://haywardhelen.wordpress.com/

Tip (23) = Haal uw lezers mee! Moedig hen aan om hun gedachten en ervaringen met betrekking tot uw post in de reacties te delen. Als je vastzit voor een onderwerp om over te schrijven, vraag dan uw lezers voor één. Dat garandeert dat uw bericht ten minste één lezer zal hebben. Ook reageren op hun opmerkingen, zodat ze weten dat je ze daadwerkelijk te lezen.

Van: http://tpenguinltg.wordpress.com/

Tip (24) = Vaststelling van jezelf als een online merk. Personal branding en zelf syndication kan een lange weg in de richting van het genereren van duurzame verkeersvolumes te gaan. Het nemen van mezelf als een voorbeeld, heb ik ervoor gekozen om mezelf online merk onder het label “SoftwareByDefault”. Mijn WordPress blog vormt de kern van mijn merk, ondersteund door diverse online profielen onder dezelfde titel. Ik probeer zoveel mogelijk aan mijn WordPress blog verwijzen bij het inschakelen van de online-activiteiten. Mijn blog is gericht op de ontwikkeling van software, onderhoud ik daarom profielen op sites als MSDN, Codeplex, SourceForge, CodeProject, O’Reilly Media, Twitter, Github, StackOverflow en een paar meer, allemaal bestempeld als SoftwareByDefault.

Van: http://softwarebydefault.com

Tip (25) = Vergeet niet op performance management is de sleutel tot een goede ranking ook. Meten, analyseren en verbeteren. Doe het als een maandelijkse taak. Bij gebruik van WordPress cache van uw website, als u wilt managed services prestaties overwegen http://tinyurl.com/aa2r4nr

Van: http://bonsai.ie/

Tip (26) = mensen niet misleiden. De titel is een titel, net als in de journalistiek. Het moet de aandacht van de mensen die geïnteresseerd zijn in uw bericht te grijpen. Als het op maat van mensen die waarschijnlijk niet geïnteresseerd te trekken, dan heb je iemand gebracht op uw blog die zullen worden op zoek naar de “Ik heb echt een hekel aan de manier waarop deze blog is mijn tijd verspild” knop in plaats van de “Like” button. U hoeft niet een volgeling te krijgen, en je hebt heel, heel vervelend geweest. Hetzelfde geldt voor labels en categorieën.

Van: http://wegway.wordpress.com/

Tip (27) = Punch het aantal je followers direct door het inschakelen van een bericht van uw WordPress blog posts aan je Facebook, Twitter en LinkedIn accounts. In de 12 dagen heb ik bloggen op http://www.ladyflowersbysusan.wordpress.com heb ik 9 keer geplaatst. Ik heb 28 blog volgelingen van WordPress, 661 Facebook volgers, 36 Twitter-volgers en 95 LinkedIn volgelingen. WordPress stuurt een korte termijn aan mijn contacten op de sociale media sites met mijn avatar, de naam van mijn post, de eerste zin of zo van de post en een link naar de blog post. Veel van mijn Facebook, Twitter en LinkedIn contacten volg mijn blog gretig nu dat ze de automatische aankondigingen van nieuwe berichten.

Van: http://www.ladyflowersbysusan.wordpress.com

Tip (28) = Kies een tijd om te schrijven op. Bijvoorbeeld, zou je posts dagelijks schrijven, wekelijks of zelfs maandelijks. Dit moet je followers te maken en je gelukkig :) !

Van: http://technoteamblog.wordpress.com/

Tip (29) = Houd altijd uw mening in de loop.Like, als je op vakantie gaat, vertel je kijkers, zodat ze gelukkig zijn en zal weten wanneer je komt back.I je niet, kunnen ze niet meer terug.

Van: http://technobullet.wordpress.com/

Tip (30) = Leren van de basis SEO, zal het je echt helpen op de lange termijn.

Van: http://technobullet.wordpress.com/

Tip (31) = Probeer en krijg je lezers betrokken bij een poll of iets dergelijks. Dit laat uw lezers meedoen met je blog meer

Van : http://technoteamblog.wordpress.com/

Tip (32) = Niet alleen veel van het schrijven toe te voegen aan uw blog, want dat zal gewoon uw lezers vervelen! Probeer het uploaden van een aantal video’s of foto’s of iets dergelijks.

Van: http://technoteamblog.wordpress.com/

Tip (33) = Vóór gast bloggen of het stellen van een blogger te gast voor u, check altijd de site van de gast, eerst! Je wilt niet om te ontdekken dat hun waarden zijn grove anders dan de jouwe na te vragen voor of het geven van een verbintenis. Met andere woorden, bezint eer ge begint!

Van: http://www.thewritesteph.com

Tip (34) = Mijn tip is het vinden van een kamer van je eigen u zich comfortabel voelen in en maak het uw heiligdom te schrijven – als Virginia Woolf schreef, moeten alle schrijvers een eigen kamer waar ze kunnen herkauwen en te maken. Nou, ze niet precies zeggen als dat, maar ik denk dat is wat ze bedoelde!

Van: http://bonniejtoomeydotcom.wordpress.com

Tip (35) = “Volg de visuele hiërarchie. Als je kijkt naar de website van Apple of als je naar http://www.splashthat.com, dan heb je niet alleen stellaire typografie, maar bijna strikte naleving van deze regel te vinden.

De basisregel van de duim met de visuele hiërarchie is dat uw tweede meest opvallende kenmerk moet de helft als “zwaar” te worden op de pagina als je eerste meest opvallende kenmerk. En dan is uw derde meest opvallende kenmerk moet half zo zwaar als je tweede te zijn (of een vierde zo zwaar als uw eerste.

Met andere woorden, je eerste functie is de algemene die wordt “betaald” de meest (betaald krijgt de meeste aandacht, dat is). Je tweede functies zijn niet hard genoeg om die eerste rang al te krijgen gewerkt, dus het verdient slechts de helft van dat loon, en enz. Voor de derde en vierde plaats.”

Van: Apple een Dag

Tip (36) = Voeg uw blog adres om uw handtekening bij het gebruik van e-mail, om mensen te laten weten dat u bloggen.

Van: http://ianbcross.wordpress.com/

Tip (37) = Toen ik begon met bloggen, gebruikte ik wordpress voor het schrijven en reflectie, google plus voor foto’s en Fotopedia voor thema-foto’s. Deze aanpak was te ingewikkeld. Stick met één voertuig, ook al betekent dat je geen vrije ruimte meer op wordpress.

Van: http://ianbcross.wordpress.com/

Tip (38) = Wees niet zo worden aangesloten op het aantal views in je stats pagina, vooral wanneer je blog is net begonnen. In plaats daarvan, kijk uit voor trends en kennis te nemen van hen. Als uw inhoud doet een beroep op uw kijkers, zullen ze waarschijnlijk terugkomen. De sleutel hier is geduld. Je kunt niet de resultaten verwachten in een week, laat staan ’s nachts.

Van: http://tpenguinltg.wordpress.com/

Tip (39) = Als je gaat om te bloggen, moet je dikke huid ontwikkelen. Dit geldt vooral als je informatie bent de presentatie vanaf het punt dat ze een “autoriteit” op het thema. Wanneer u een sarcastische opmerking, hoe u reageert zal invloed hebben op hoe je lezers te bekijken u – en als ze zullen blijven om u te volgen, zo goed! Bovendien zal je lezers meer dan waarschijnlijk komen naar je verdediging!

Vergeet niet dat een zacht antwoord de boosheid afkeert. In mijn geval, mijn eerste poging tot bloggen werd stilgelegd als gevolg van een dergelijke reactie. Dunne huid, heb ik besloten dat ik niet dat soort gedoe niet nodig had, en stoppen; maar niet voordat ik bedankte de persoon voor hun mening. Voor een deel had hij een geldig punt, dus ik bewerkte de post – en gecrediteerd hem voor de correctie op de top van het artikel. Daarna heb ik mijn antwoord op mijn standpunt nader toe te lichten voor mijn lezers.

Tot mijn verbazing, in zijn antwoord, verklaarde hij dat hij wilde dat hij zou reageren op zijn critici op een zodanige wijze. Hij wist nog steeds niet met me eens, maar de toon van zijn opmerkingen veranderd.

Iedere persoon die een bezoek en commentaar wordt beschouwd als een gast, in mijn boek. Ik behandel de gasten in mijn huis met hoffelijkheid en aandacht. Mijn blog “thuis” is niet anders. Als mijn volgelingen gaan op de aanval, kan ik persoonlijk e-mailen, dank hen voor hun steun, leg dan uit mijn filosofie over de gasten, en vraag hen om te reageren in die geest.

Een blog die aanvoelt als een knock-down, is drag-out strijd niet uitnodigend. Ik ga zelden terug naar degenen die gespannen bent bezoeken.

Van: http://lessonsbyheart.wordpress.com/

Tip (40) = schrijven over de dingen die je liefde en blogging zou een briesje, maar je kunt het te nemen naar het volgende niveau door het doen van een beetje van SEO. U kunt beginnen met behulp van trefwoorden gegenereerd uit Google biedt – die zoektermen automatisch gegenereerd door Google wanneer je begint te typen om hun zoekvak. Op die manier kunt u bepalen wat mensen gebruiken om te zoeken naar een bepaald onderwerp en deze gebruiken om uw voordeel. Wat ik doe is gebruik maken van een voorgestelde zinsnede als onderdeel van de titel van mijn artikel.

Van: http://www.geekgonegirly.com/

Tip (41) = Doe mee “blog hop” gebeurtenissen of “blog partij” gebeurtenissen, of maak uw eigen met de hulp van een paar gelijkgestemde blogging vrienden. Ze krijg je die er zijn om een breder publiek die mogelijk delen dezelfde gedachten / meningen / overtuigingen / whatever. Probeer en in overeenstemming zijn met de deelname – als er een maandelijkse blog aanbeveling / suggestie, doe dat, ook al is het slechts een paar regels over het thema. Maak er een picturale ingang als je niet kunt komen met woorden. (! Foto’s en meer dan duizend woorden spreekwoorden) Een echt goed voorbeeld van de blog partij is de “Practical Magic Blog partij” gerund door Frosted Petunia – http://pmparty2011.blogspot.com.au

Van: http://cauldronsandbroomsticks.wordpress.com

Tip (42) = Als een collega-blogger nomineert u uit voor een “award”, dank hen door hun deelname, en het creëren van een link in uw reactie op hun blog. Geef het beeld ergens op uw pagina indien mogelijk – als er niets anders het maakt voor interessante side-bars. Als je echt niet wilt deelnemen aan het gehele proces, in ieder geval het hoofd terug naar hun blog en danken hen. Ze voelde zich duidelijk uw blog was iets wat de moeite waard te delen rond aan anderen, zelfs als u misschien niet hetzelfde voelen!

Van: http://cauldronsandbroomsticks.wordpress.com

Tip (43) = Zorg ervoor dat u uw blog webadres toe te voegen aan je Gravatar pagina, zodat mensen terug kan koppelen aan uw blog. De pagina niet automatisch hebben, je moet het zelf toevoegen. Op die manier, wanneer je reactie geplaatst op iemands post, toen ze op uw afbeelding en krijgen naar uw Gravatar om u te controleren, kunnen ze de link naar je blog te volgen ook. Het is verrassend het aantal Gravatars Ik heb geklikt op, alleen om geen link terug naar hun eigen blog pagina.

Van: http://qualityofbeing.wordpress.com/

Tip (44): Als u het aanbieden van downloads en ziet eruit alsof je uit vrije ruimte kan uitvoeren op uw WordPress blog, open je een gratis Gmail-account en bewaar uw grotere bestanden op Google Drive. Upload kleinere miniatuurafbeeldingen alleen op uw blog, dan krijg je lezers te downloaden de afbeelding in volledige resolutie van Google Drive.

Van: http://papergiftsforestefany.wordpress.com/

TIP (45): Ik vind dat, ongeacht het onderwerp, moet je om plezier te schrijven hebben. Lezers zullen altijd weten. En als je plezier hebben, dus zullen ze!

Van: http://tkmorin.wordpress.com/

Heeft u een tip? Dan is alles wat ik nodig heb is de volgende informatie …

 

If like me you struggled to get any traffic for your blog, this is the page for you. With loads of great tips for bloggers, all written by bloggers!

Bron: Tips For Bloggers

Voeg hier beneden in Reacties Uw Tips en Adviezen / Ervaringen bij; zo helpt U andere Bloggers Wereldwijd (vergeet niet een link naar uw site bij te plaatsen, zo wordt Uw site (Blog) wereldwijd “GRATIS” verspreid

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Wij zouden het ten zeerste waarderen indien U hier beneden een reactie zou willen plaatsen "Dank U wel"

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s