Blog en Website- Adviezen

BLOG

Translate Here

Voorwoord Auteur van deze Site

Ik heb in het verleden veel moeten zoeken om de juiste cursussen te vinden.
Er is veel "ROMMEL" op de markt, vaak "VEEL TE DUUR" , "VEEL TE MOEILIJK" en "ZONDER HET GEWENSTE RESULTAAT"
Ik heb speciaal U de juiste cursussen voor U uitgezocht en mocht U toch nog problemen hebben kan U mij altijd gerust contacteren
Vriendelijke Groet
Theo Herbots

MIJN DIPLOMA

Blogging U.

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Doe mee met 3.387 andere volgers

WordPress Video Tutorials – Premium Account // Verneem meer >>>KLIK HIER<<

WordPress Video Tutorials – Premium Account

Wil je snel je WordPress website opzetten? Wij doen het je voor in deze meer dan 150 WordPress Video Tutorials

Overtuigd? schrijf U dan nu in

animatedarrowdown1

468x60 banner nieuw

Advertenties

Wat is WordPress en wat kun je er mee! // Verneem meer >>>KLIK HIER<<<

images zelf uw eigen website maken

Bekijk her hier

In deze video geef ik een overzicht wat WordPress is en wat je er mee kunt doen. Op De WordPress Studie club staan meer dan 80 video tutorials voor je klaar. Van het opzetten van WordPress tot het maken van een webwinkel met Ideal en het maken van een lidmaatschap website. Ook het installeren van plugins behandel ik en het installeren van templates. Tevens zijn er professionele wordpress templates te downloaden.

bekijk_video

animatedarrowdown1

indexschrijf U nu in

animatedarrowdown1

728x90 banner

MLM systeem 1 Rain international

Verdien Geld door zelf Gezond te leven en dit te promoten naar anderen toe

Bekijk de video en bezoek dan de site die ik speciaal gemaakt heb met alle info en voor bestellingen

VOOR ONMIDDELLIJKE TOEGANG TOT ALLE INFORMATIE ==>>KLIK HIER

Blogging Tips en Adviezen

Tips voor Bloggers

(Sorry voor het slechte Nederlands, deze pagina werd vertaald door Google-Translate, de tekst zal in de toekomst worden aangepast)

ARRRGGHHHH !!! Dat was me schreeuwen toen ik begon te bloggen, zo veel adviezen, met zo veel mensen zeggen zo veel verschillende dingen en altijd alles over het zelfde ding! Het is geen wonder dat mensen moeilijk vinden dat eerste blog. Veel van deze blogs lezers hebben gevraagd om te bloggen tips wanneer ze echt Ik weet heel weinig over, dus deze pagina is voor ons bloggers omdat door van elkaar te leren we allemaal kunnen verbeteren, zelfs mezelf.


Werkt u met Google Adsense of Amazon Associates? Als dat zo is zou kunnen verdienen nog meer geld van hen! Als u werkt met Google Adsense, kunt u zich aanmelden om Ezoic via deze link: http://ezoic.com

Of

Als u werkt met Amazon Associates kunt u zich aanmelden om Genius Link en verdien via deze link nog meer: https://my.geni.us “>> Beide diensten zijn 100% gratis en ik heb gebruikt, zowel voor een aantal jaren, dus ik ben meer dan blij zijn om eventuele vragen die u zou kunnen hebben over een van hen te beantwoorden.


Heb je advies aan mensen bieden? Nou als je het laat vallen me enkel een reactie hier of stuur me een E-Mail: dailymagazine@theverybesttop10.com en ik zal niet alleen plaats uw tip hier, maar ik ben blij dat u ook een link terug naar uw eigen blog, zodat mensen kan zien hoe goed je werkelijk bent! Dus de eerste 3 zijn van mij en de rest van deze tips voor bloggers zijn geschreven door een aantal van de beste bloggers rond! Dus neem dan contact op, want deze pagina is voor iedereen!

Tip (1) = Is uw blog niet krijgen van het verkeer dat u dat wilt?!? Nou hier is een nieuwsflits voor u, tenzij u al beroemder je blog is niet “Het veld van dromen.” Als je het te bouwen zullen ze niet komen. Maar als je gaan en krijgen de mensen en de invoering van hen om het hen ik weet zeker dat ze zullen love it! Dus ga op Twitter en FB en vind mensen die houden van praten over blogs met betrekking tot de jouwe. Alle social media sites hebben een zoekoptie, dus zoeken naar de dingen die je wilt “vaartuigen, sci-fi, UK” wat dan ook en hen volgen, word vrienden met hen! Alleen dan zul je beginnen te groeien. Je hebt al een openbaar blog dus ga daar en schreeuwen over IT!
Van mijzelf

Tip (2) = Kies een rijstrook en hou je eraan! Je ziet alleen waanzinnige bestuurders over de wegen, dus waarom doe het met je blog!?!? Gewoon vasthouden aan wat je weet en verander het niet! Als je gewoon wilt willekeurige dingen te bloggen over je leven dan doe het omdat veel mensen, waaronder ikzelf houden om ze te lezen. Maar in dezelfde week niet beginnen te praten over hoe om geld te verdienen met behulp van twitter of een junk als dat. Een weg + een path = Een Goal!
Van mijzelf

Tip (3) = Geef niet op de baan! Bloggen zal kunnen slechts genoeg om van te leven voor een zeer kleine hoeveelheid mensen die om eerlijk te zijn voor hen te maken waren meestal al beroemde schrijvers of beroemd in hun gekozen gebied van schrijven. Kunt u geld verdienen met bloggen? Ja tuurlijk! Maar tenzij u een van de reeds genoemde ‘Famous’ of ‘Expert’ mensen is er maar één manier om het te doen en hier is de absolute waarheid … Het duurt jaren van hard werken !!!
Van mijzelf

Tip (4) = mijn eerste lezerspubliek geslonken toen mijn computer kapot was … na een paar maanden verving ik het … Ik begon weer te plaatsen, maar niemand was op bezoek … dus ik rebootte de blog dit jaar en dat lijkt te hebben gewerkt … dus ik zou doen zeggen na regelmatig en relevant blijven.
Van: http://tjtherien.wordpress.com

Tip (5) = als je niet zo veel aandacht krijgen als je verwacht als je je best doet – geef niet op. Zoek een andere reden om uit elkaar te bloggen vanaf het genereren van verkeer (zoals waaruit blijkt dat u kunt inzetten voor iets op een lange termijn, etc) en hou je eraan. En dan alle aandacht zal uiteindelijk komen.
Van: http://lizatemir.wordpress.com

Tip (6) = Als u wilt uw lezerspubliek te verhogen een manier is om andere mensen blogs te lezen en reacties achterlaten. Probeer en nemen andere bloggers en bijdragen aan hun debatten. U zult snel merken bloggers heen en weer bewegen en uw verkeer zal beginnen te stijgen.
Van: http://jwdwrites.wordpress.com/

Tip (7) = Mijn tip is om te doen wat ik doe vandaag. Breng wat tijd door te kijken naar andere blogs, het houden en het lezen van berichten van andere mensen, commentaar wanneer het u beweegt. Neem dan een kijkje op de blog directory widgets en links die mensen hebben. Bent u op de lijst? Zo niet, dan is een beetje tijd te besteden aan het toevoegen van uw site en de wederzijdse link. Een van mijn eerdere berichten resulteerde in iemand reposting me naar hun site (BlogDogIt.com), en sindsdien hebben we wederzijdse fans geworden. Ik hem verkeer te sturen, stuurt hij me verkeer. We waarderen elkaars inspanningen. Voor mij, dat is de sleutel. Netwerken met echte mensen. Oprecht. Dat is hoe je op lange termijn lezerspubliek, en vrienden.

Van: http://www.journeyofmixedemotions.com

Tip (8) = Hoe kan je verwachten dat iedereen op uw blog te komen ontvangen als je het niet aan te kondigen aan social networking websites? Dat is als het hebben van een werf verkoop in het midden van de bossen. Tenzij je in de buurt van de stad of een redelijke voorstedelijk gebied leven, zou je die browser of blog surfer (daklozen bum of wandelaar) wandelen door vinden.

Bovendien, het is kwaliteit boven kwantiteit. Ik heb ongeveer rond de 60 blog posts die een gemiddeld aantal woorden van 999 woorden per bericht hebben geschreven. Nu, dit klinkt als een veel te lezen. Nou, dat is een ander ding om te overwegen. Mocht u elke dag te posten voor een hele maand? Nou, is uw inhoud de moeite waard terugkomen voor meer? Ten slotte kan uw restaurant het beste voedsel te dienen in de wereld. Ziet het er veelbelovend aan de buitenkant? Hoewel de schijn bedriegt, maak uw blog redelijk toonbaar. Ik denk gewoon dat mijn lay-out alleen kan trekken mensen om verder te lezen.

Van: http://prinzecharming.com/

Tip (9) = Mijn tip is er een die niet populair is bij sommige bloggers kan zijn – wees niet bang om persoonlijk te gaan. Ik werd eens verteld om weg te komen uit de persoonlijke blijven. Terwijl dat is gedeeltelijk waar, want het lezen van een veel te persoonlijke blog ronduit eng kan zijn, het maakt ook een blog echt. Het zorgt ervoor dat uw blog gericht omdat, nou ja, je schrijven over wat je weet het beste (hopelijk), dat is jezelf. Zorg moet worden genomen, echter, wanneer het schrijven over de andere mensen in je leven. Zij mogen niet op prijs om onbewust buiten geworpen in de zeer publieke wereld van het web, zodat je maar het beste zijn zich bewust van de wensen van uw gezin. Anders kunt u in voor een wereld van pijn!

Van: http://shenrydafrankmann.wordpress.com

Tip (10) = Wees niet bang om controversieel te zijn en schrijven over onderwerpen sommigen ongemakkelijk lezen over (ik vaak schrijven over homorechten / huwelijk bijvoorbeeld) zijn .. maar zorg ervoor dat alles wat je hebt geschreven is gedaan in een doordachte manier, is logisch, en is niet een aanval op het geloof van andere mensen (waar mogelijk). Als je iets dat enigszins op intelligente wijze met duidelijke adviezen / uitleg / discussie punten wordt geschreven heb gepost, dan is er geen reden voor iemand om beledigd door wat je hebt geschreven zijn.

Van: http://martinpwilson.wordpress.com/

Tip (11) = Veel plezier ermee! Het is soms makkelijk om een beetje gestrest over het ervoor zorgen dat u regelmatig posten, met goede inhoud, het controleren van statistieken, het verhogen van lezers, enz. Maar maak je niet uit het oog verliezen van het feit dat je moet plezier het schrijven van uw berichten en te verbinden met andere bloggers !

Van: http://heatherpaquette.wordpress.com/

Tip (12) = diepte toevoegen door het toevoegen van onderwerpen of categoriseren van je bericht. Dus u geïnteresseerd in politiek, technologie, familie bent en graag op de hoogte blijven van de laatste memes? Door het categoriseren van uw berichten kunt u zich vrij om buiten je comfort zone en experiment in gebieden die anders uw huidige lezers kunnen hebben achter hun oren krabben voelen, zich afvragend wie over uw blog heeft genomen.

Ik probeer verschillende onderwerpen gaan op mijn site te houden en vinden als ik vervelen bijdragende in één onderwerp gebied Ik kan versnellingen en zich richten op een van de anderen. Als ik niet geïnteresseerd kan blijven kan ik niet verwacht dat mijn lezers te zijn voor lang. Door het aanbieden van gecategoriseerd berichten kunt u uw bezoekers naar “het kanaal te veranderen” met-out verlaten van uw site.

Van: blogdogit.com

Tip (13) = Wees origineel. Niet veel mensen willen kijken naar een blog dat is gewoon een kopie van een ander blog. Dit is moeilijk omdat het aantal mensen dat blog, en het aantal van de onderwerpen die worden geblogd over. Vrij veel, niet een exacte replica van andermans blog maken met hetzelfde thema, dezelfde onderwerpen en andere dingen. Je kon een blog die in meer detail gaat dan een ander persoon of richt zich meer op één ding te maken, maar niet zonder meer hun blog te kopiëren.

Van: http://nolensnecessary.wordpress.com/

Tip (14) = Pas uw pagina. Ik zeg niet uit te gaan en besteden $ 100 te hebben u eigenaar aangepaste ontwerp pagina met wordpress, maar in plaats daarvan door de instellingen op de gratis pagina-indelingen om uw blog meer gepersonaliseerde voor u te maken! Het zal uw pagina lijkt veel meer origineel, totdat je je kunt veroorloven om te gaan gek op je eigen pagina ontwerp.

Van: http://mononicole.wordpress.com/

Tip (15) = Vind een catchy, maar originele titel voor uw blog. Het onderscheiden van de massa. Zorg ervoor dat het de juiste titel om de baan die je op dit moment rijden naar beneden aan te passen. Mensen zullen de titel te zien en te zeggen en zeggen tegen zichzelf: “Dit is iets wat ik ben geïnteresseerd in.” Je hebt mensen die verleden en interesse en het eerste wat ze lezen is de titel van je blog te krijgen. Als je niet hun interesse uit de titel hoe krijg je hopen hun belangstelling van de inhoud van uw berichten te krijgen?

Maar zodra u uw interessante en originele titel een zoektocht naar die dezelfde titel te doen. Waarschijnlijk zijn er al blogs die er zijn met behulp van dezelfde titel of zeer vergelijkbaar. Ofwel lopen met de titel, omdat het nog steeds dekt precies wat je wilt zeggen of wijzigingen aan te brengen om jezelf te onderscheiden, zodat mensen kunnen zien dat er een verschil is.

Ik dacht dat ik er heel origineel calling mijne, “Luister naar me Schrijf!” Als het gaat over me behulp van de functie spraakherkenning Dragon Naturally sprekende om al mijn schrijven te doen. Een zoekopdracht op internet blijkt een half dozijn of meer met behulp van vrij goed dezelfde titel maar voor zover ik kan zien dat ik ben de enige waar de titel heeft betrekking op spraakherkenning. Zoeken op voorhand had kunnen helpen me komen met een andere titel die uniek was en nog steeds bedekt mijn thema.

Van: http://ilox101.wordpress.com

Tip (16) = Short is niet altijd slecht. Plaats geen een of twee zin berichten, maar je kunt bondig ik vaak niet graag zijn of wilt lezen 1-2000 woord berichten. Gewoon een interessante, doordachte paragraaf of twee zal doen het prima.

Van: http://forecasterjack.wordpress.com/

Tip (17) = Een foto zegt meer dan duizend woorden. Probeer je bericht met iets visueel illustreren – een foto of tekening, bijvoorbeeld, en geven het een goede titel die aan het onderwerp van de post relevant is.

Van: http://www.livinginruralmallorca.com

Tip (18) = (Blog lay-out) – Kritisch evalueren van uw uiteindelijke lay-out. Kan uw lezer gemakkelijk navigeren rond uw site naar uw laatste bericht, uw gearchiveerde berichten, uw “Over mij” pagina? Dat heb ze naar uw site, zorg ervoor dat ze niet verlaten omdat ze geen andere berichten en pagina’s te vinden.

Van: madoqua.wordpress.com

Tip (19) = (Het schrijven van berichten) – houd uw bericht inhoud levendig. De meeste mensen zullen niet blijven om een lange tome met duizenden woorden en geen afbeeldingen lezen. Het web is over kleur, beelden en informatie. Combineer deze dingen en houd uw berichten aan een redelijke woord te beperken en uw lezers zullen blijven tot het einde.

Van: madoqua.wordpress.com

Tip (20) = Bij de eerste begint, is er de wens om uw blog volledig speciaal en uniek te maken. Nieuwsflits! Iemand is waarschijnlijk al doen wat je wilt doen! Ga toch voort. Zodra u uw stem te ontwikkelen, zal het uniek zijn. Niemand zegt wat je zegt op precies dezelfde manier. Mensen zullen kiezen om uw blog te volgen over een ander met hetzelfde idee omdat ze graag uw stijl. En wees oprecht. Mensen zijn niet bang om unfollow als je berichten te verlaten met een slechte smaak in hun mond.

Van: http://sydneylikesfood.wordpress.com/

Tip (21) = spellingcontrole spellingcontrole spelling controleren! En het vinden van een vriend die zal blik over uw schrijven voordat je post. Veel mensen (waaronder ik) zul je niet serieus nemen als je woorden zijn bezaaid met verkeerde spelling en grammaticale fouten, maakt niet uit hoe catchy uw proza.

Van: http://jennifernicholsongraham.wordpress.com/

Tip (22) = Blog over wat je belangrijk vindt op de ochtend van het schrijven van uw post (voor mij is het wekelijks). Net als het vangen van de staart van een droom bij het ontwaken, mijn ‘voorgevoel voor de dag’ is een springplank voor de post, en houd het mijn focus. Er zijn altijd andere dingen die ik zou kunnen schrijven over, maar door te laten een beetje van serendipiteit in, de post voordelen. En dicht bewerken helpt.

Van: http://haywardhelen.wordpress.com/

Tip (23) = Haal uw lezers mee! Moedig hen aan om hun gedachten en ervaringen met betrekking tot uw post in de reacties te delen. Als je vastzit voor een onderwerp om over te schrijven, vraag dan uw lezers voor één. Dat garandeert dat uw bericht ten minste één lezer zal hebben. Ook reageren op hun opmerkingen, zodat ze weten dat je ze daadwerkelijk te lezen.

Van: http://tpenguinltg.wordpress.com/

Tip (24) = Vaststelling van jezelf als een online merk. Personal branding en zelf syndication kan een lange weg in de richting van het genereren van duurzame verkeersvolumes te gaan. Het nemen van mezelf als een voorbeeld, heb ik ervoor gekozen om mezelf online merk onder het label “SoftwareByDefault”. Mijn WordPress blog vormt de kern van mijn merk, ondersteund door diverse online profielen onder dezelfde titel. Ik probeer zoveel mogelijk aan mijn WordPress blog verwijzen bij het inschakelen van de online-activiteiten. Mijn blog is gericht op de ontwikkeling van software, onderhoud ik daarom profielen op sites als MSDN, Codeplex, SourceForge, CodeProject, O’Reilly Media, Twitter, Github, StackOverflow en een paar meer, allemaal bestempeld als SoftwareByDefault.

Van: http://softwarebydefault.com

Tip (25) = Vergeet niet op performance management is de sleutel tot een goede ranking ook. Meten, analyseren en verbeteren. Doe het als een maandelijkse taak. Bij gebruik van WordPress cache van uw website, als u wilt managed services prestaties overwegen http://tinyurl.com/aa2r4nr

Van: http://bonsai.ie/

Tip (26) = mensen niet misleiden. De titel is een titel, net als in de journalistiek. Het moet de aandacht van de mensen die geïnteresseerd zijn in uw bericht te grijpen. Als het op maat van mensen die waarschijnlijk niet geïnteresseerd te trekken, dan heb je iemand gebracht op uw blog die zullen worden op zoek naar de “Ik heb echt een hekel aan de manier waarop deze blog is mijn tijd verspild” knop in plaats van de “Like” button. U hoeft niet een volgeling te krijgen, en je hebt heel, heel vervelend geweest. Hetzelfde geldt voor labels en categorieën.

Van: http://wegway.wordpress.com/

Tip (27) = Punch het aantal je followers direct door het inschakelen van een bericht van uw WordPress blog posts aan je Facebook, Twitter en LinkedIn accounts. In de 12 dagen heb ik bloggen op http://www.ladyflowersbysusan.wordpress.com heb ik 9 keer geplaatst. Ik heb 28 blog volgelingen van WordPress, 661 Facebook volgers, 36 Twitter-volgers en 95 LinkedIn volgelingen. WordPress stuurt een korte termijn aan mijn contacten op de sociale media sites met mijn avatar, de naam van mijn post, de eerste zin of zo van de post en een link naar de blog post. Veel van mijn Facebook, Twitter en LinkedIn contacten volg mijn blog gretig nu dat ze de automatische aankondigingen van nieuwe berichten.

Van: http://www.ladyflowersbysusan.wordpress.com

Tip (28) = Kies een tijd om te schrijven op. Bijvoorbeeld, zou je posts dagelijks schrijven, wekelijks of zelfs maandelijks. Dit moet je followers te maken en je gelukkig :) !

Van: http://technoteamblog.wordpress.com/

Tip (29) = Houd altijd uw mening in de loop.Like, als je op vakantie gaat, vertel je kijkers, zodat ze gelukkig zijn en zal weten wanneer je komt back.I je niet, kunnen ze niet meer terug.

Van: http://technobullet.wordpress.com/

Tip (30) = Leren van de basis SEO, zal het je echt helpen op de lange termijn.

Van: http://technobullet.wordpress.com/

Tip (31) = Probeer en krijg je lezers betrokken bij een poll of iets dergelijks. Dit laat uw lezers meedoen met je blog meer

Van : http://technoteamblog.wordpress.com/

Tip (32) = Niet alleen veel van het schrijven toe te voegen aan uw blog, want dat zal gewoon uw lezers vervelen! Probeer het uploaden van een aantal video’s of foto’s of iets dergelijks.

Van: http://technoteamblog.wordpress.com/

Tip (33) = Vóór gast bloggen of het stellen van een blogger te gast voor u, check altijd de site van de gast, eerst! Je wilt niet om te ontdekken dat hun waarden zijn grove anders dan de jouwe na te vragen voor of het geven van een verbintenis. Met andere woorden, bezint eer ge begint!

Van: http://www.thewritesteph.com

Tip (34) = Mijn tip is het vinden van een kamer van je eigen u zich comfortabel voelen in en maak het uw heiligdom te schrijven – als Virginia Woolf schreef, moeten alle schrijvers een eigen kamer waar ze kunnen herkauwen en te maken. Nou, ze niet precies zeggen als dat, maar ik denk dat is wat ze bedoelde!

Van: http://bonniejtoomeydotcom.wordpress.com

Tip (35) = “Volg de visuele hiërarchie. Als je kijkt naar de website van Apple of als je naar http://www.splashthat.com, dan heb je niet alleen stellaire typografie, maar bijna strikte naleving van deze regel te vinden.

De basisregel van de duim met de visuele hiërarchie is dat uw tweede meest opvallende kenmerk moet de helft als “zwaar” te worden op de pagina als je eerste meest opvallende kenmerk. En dan is uw derde meest opvallende kenmerk moet half zo zwaar als je tweede te zijn (of een vierde zo zwaar als uw eerste.

Met andere woorden, je eerste functie is de algemene die wordt “betaald” de meest (betaald krijgt de meeste aandacht, dat is). Je tweede functies zijn niet hard genoeg om die eerste rang al te krijgen gewerkt, dus het verdient slechts de helft van dat loon, en enz. Voor de derde en vierde plaats.”

Van: Apple een Dag

Tip (36) = Voeg uw blog adres om uw handtekening bij het gebruik van e-mail, om mensen te laten weten dat u bloggen.

Van: http://ianbcross.wordpress.com/

Tip (37) = Toen ik begon met bloggen, gebruikte ik wordpress voor het schrijven en reflectie, google plus voor foto’s en Fotopedia voor thema-foto’s. Deze aanpak was te ingewikkeld. Stick met één voertuig, ook al betekent dat je geen vrije ruimte meer op wordpress.

Van: http://ianbcross.wordpress.com/

Tip (38) = Wees niet zo worden aangesloten op het aantal views in je stats pagina, vooral wanneer je blog is net begonnen. In plaats daarvan, kijk uit voor trends en kennis te nemen van hen. Als uw inhoud doet een beroep op uw kijkers, zullen ze waarschijnlijk terugkomen. De sleutel hier is geduld. Je kunt niet de resultaten verwachten in een week, laat staan ’s nachts.

Van: http://tpenguinltg.wordpress.com/

Tip (39) = Als je gaat om te bloggen, moet je dikke huid ontwikkelen. Dit geldt vooral als je informatie bent de presentatie vanaf het punt dat ze een “autoriteit” op het thema. Wanneer u een sarcastische opmerking, hoe u reageert zal invloed hebben op hoe je lezers te bekijken u – en als ze zullen blijven om u te volgen, zo goed! Bovendien zal je lezers meer dan waarschijnlijk komen naar je verdediging!

Vergeet niet dat een zacht antwoord de boosheid afkeert. In mijn geval, mijn eerste poging tot bloggen werd stilgelegd als gevolg van een dergelijke reactie. Dunne huid, heb ik besloten dat ik niet dat soort gedoe niet nodig had, en stoppen; maar niet voordat ik bedankte de persoon voor hun mening. Voor een deel had hij een geldig punt, dus ik bewerkte de post – en gecrediteerd hem voor de correctie op de top van het artikel. Daarna heb ik mijn antwoord op mijn standpunt nader toe te lichten voor mijn lezers.

Tot mijn verbazing, in zijn antwoord, verklaarde hij dat hij wilde dat hij zou reageren op zijn critici op een zodanige wijze. Hij wist nog steeds niet met me eens, maar de toon van zijn opmerkingen veranderd.

Iedere persoon die een bezoek en commentaar wordt beschouwd als een gast, in mijn boek. Ik behandel de gasten in mijn huis met hoffelijkheid en aandacht. Mijn blog “thuis” is niet anders. Als mijn volgelingen gaan op de aanval, kan ik persoonlijk e-mailen, dank hen voor hun steun, leg dan uit mijn filosofie over de gasten, en vraag hen om te reageren in die geest.

Een blog die aanvoelt als een knock-down, is drag-out strijd niet uitnodigend. Ik ga zelden terug naar degenen die gespannen bent bezoeken.

Van: http://lessonsbyheart.wordpress.com/

Tip (40) = schrijven over de dingen die je liefde en blogging zou een briesje, maar je kunt het te nemen naar het volgende niveau door het doen van een beetje van SEO. U kunt beginnen met behulp van trefwoorden gegenereerd uit Google biedt – die zoektermen automatisch gegenereerd door Google wanneer je begint te typen om hun zoekvak. Op die manier kunt u bepalen wat mensen gebruiken om te zoeken naar een bepaald onderwerp en deze gebruiken om uw voordeel. Wat ik doe is gebruik maken van een voorgestelde zinsnede als onderdeel van de titel van mijn artikel.

Van: http://www.geekgonegirly.com/

Tip (41) = Doe mee “blog hop” gebeurtenissen of “blog partij” gebeurtenissen, of maak uw eigen met de hulp van een paar gelijkgestemde blogging vrienden. Ze krijg je die er zijn om een breder publiek die mogelijk delen dezelfde gedachten / meningen / overtuigingen / whatever. Probeer en in overeenstemming zijn met de deelname – als er een maandelijkse blog aanbeveling / suggestie, doe dat, ook al is het slechts een paar regels over het thema. Maak er een picturale ingang als je niet kunt komen met woorden. (! Foto’s en meer dan duizend woorden spreekwoorden) Een echt goed voorbeeld van de blog partij is de “Practical Magic Blog partij” gerund door Frosted Petunia – http://pmparty2011.blogspot.com.au

Van: http://cauldronsandbroomsticks.wordpress.com

Tip (42) = Als een collega-blogger nomineert u uit voor een “award”, dank hen door hun deelname, en het creëren van een link in uw reactie op hun blog. Geef het beeld ergens op uw pagina indien mogelijk – als er niets anders het maakt voor interessante side-bars. Als je echt niet wilt deelnemen aan het gehele proces, in ieder geval het hoofd terug naar hun blog en danken hen. Ze voelde zich duidelijk uw blog was iets wat de moeite waard te delen rond aan anderen, zelfs als u misschien niet hetzelfde voelen!

Van: http://cauldronsandbroomsticks.wordpress.com

Tip (43) = Zorg ervoor dat u uw blog webadres toe te voegen aan je Gravatar pagina, zodat mensen terug kan koppelen aan uw blog. De pagina niet automatisch hebben, je moet het zelf toevoegen. Op die manier, wanneer je reactie geplaatst op iemands post, toen ze op uw afbeelding en krijgen naar uw Gravatar om u te controleren, kunnen ze de link naar je blog te volgen ook. Het is verrassend het aantal Gravatars Ik heb geklikt op, alleen om geen link terug naar hun eigen blog pagina.

Van: http://qualityofbeing.wordpress.com/

Tip (44): Als u het aanbieden van downloads en ziet eruit alsof je uit vrije ruimte kan uitvoeren op uw WordPress blog, open je een gratis Gmail-account en bewaar uw grotere bestanden op Google Drive. Upload kleinere miniatuurafbeeldingen alleen op uw blog, dan krijg je lezers te downloaden de afbeelding in volledige resolutie van Google Drive.

Van: http://papergiftsforestefany.wordpress.com/

TIP (45): Ik vind dat, ongeacht het onderwerp, moet je om plezier te schrijven hebben. Lezers zullen altijd weten. En als je plezier hebben, dus zullen ze!

Van: http://tkmorin.wordpress.com/

Heeft u een tip? Dan is alles wat ik nodig heb is de volgende informatie …

 

If like me you struggled to get any traffic for your blog, this is the page for you. With loads of great tips for bloggers, all written by bloggers!

Bron: Tips For Bloggers

Voeg hier beneden in Reacties Uw Tips en Adviezen / Ervaringen bij; zo helpt U andere Bloggers Wereldwijd (vergeet niet een link naar uw site bij te plaatsen, zo wordt Uw site (Blog) wereldwijd “GRATIS” verspreid

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Verschil tussen Website en Blog-Site

Translate Here

 

Ik krijg vaak van mensen die deze site bezoeken de opmerking dat alles zeer verwarrend overkomt en dit is normaal.

Deze opmerking wordt gegeven door mensen die vaak op het internet op zoek gaan naar bepaalde informatie en die dan

  1. Meestal op websites terechtkomen
  2. Dit is evenwel een Blog-Site en dit werkt anders

Daarom eerst wat uitleg omtrent het verschil tussen een website en een Blogsite, daarna wat meer technische details over een Blog en een site en daarna wijst de rest zichzelf aan

Op een website komt men meestal terecht op een welkomstpagina met een welkomstwoord en een korte uitleg over wat de site gaat, hierna kan men in de menubalk bovenaan verschillende andere pagina’s aanklikken met bijvoorbeeld productbeschrijvingen, contactformulier enz. alles kort en bondig, duidelijk en overzichtelijk.

Een Blogsite werkt anders, het is een soort Social-Media-platform met vele mogelijkheden en voor iemand die daar niet mee vertrouwd is komt dit zeer verwarrend en wanordelijk over.

Om bezoekers naar een website te krijgen kost dit handenvol geld.

  1. Diegenen die regelmatig via Google op zoek gaan naar informatie, zal merken dat als men een zoekwoord inbrengt via Google men ettelijke pagina’s tegenkomt rond dit zoekwoord. Die pagina’s die bovenaan staan, zijn pagina’s waar veel geld wordt voor betaald aan Google, voor sommige kan dit in de miljoenen lopen. Bovendien zijn er weinig bezoekers die verder dan de eerste pagina’s gaan zoeken. Zij klikken een titel aan op de eerste pagina en al de sites, hoe goed of hoe mooi ook, die op de volgende pagina’s staan, worden zelden of nooit bezocht. zonde van al de kosten en de energie die er in die sites gestoken is
  2. Men kan ook via visitekaartjes, affiches, reclame in kranten, dagbladen enz zijn site in de kijker brengen, maar de kostprijs hiervan kan vaak ook zeer hoog oplopen en dan is het nog geen garantie dat de bezoekers komen

Om bezoekers naar een Blog te krijgen verloopt alles veel eenvoudiger en kost dit praktisch niets

  • Men heeft zoals bij een website ook een menubalk met enkele vaste pagina’s waar men zijn bezoekers wilt naar toekrijgen
  • Daar waar men bij een website moet proberen om bezoekers naar de site te krijgen, gaat men met een Blog naar de bezoekers toe Via

Een nieuwsbrief: men schrijft regelmatig nieuwe berichten en mensen die zich inschrijven op de nieuwsbrief, krijgen dan regelmatig elk nieuw Blog-Bericht toegestuurd op hun mail-adres

Social-media, men kan een Blog verbinden aan verschillende Social-Media zoals Twitter, Facebook, Linkedin, Google+ enz en iemand die handig is in het aantrekken van veel bezoekers op zijn Social-Media heeft dan weer het voordeel dat de berichten terechtkomen bij zijn Volgers op de verschillende Social-Media met het bijkomende voordeel dat als men interessante berichten deelt, deze dan weer door zijn Volgers op de verschillende Social-Media weer verder worden verspreid

Andere Bloggers. Vooral bij een WordPress-Site kan men wereldwijd andere Bloggers aantrekken om U te volgen. Via WordPress-Reader kan men zo Wereldwijd andere Bloggers bereiken die dan een like geven als zij Uw berichten interessant vinden, uw berichten kunnen herbloggen op hun site (als u de herblog-Knop aanbrengt) en een reactie kunnen geven (dit kan ook door anderen die niet bloggen, maar dan komt Uw foto niet naast de reactie te staan). Deze laatste methode vraagt wel geduld en de inspanning om regelmatig te Bloggen en ook om regelmatig eens contact te houden met andere Bloggers, maar ja dit gebeurt toch ook op andere Social-Media ???

Zoekmachines zoals Google en Bing: net zoals bij een gewone website kan men voor een WordPress-Blog een sitemap indienen bij Google, Bing, Pinterest en andere. Daarna kan men via SEO-technieken (ik ga hier geen uitleg over geven wat dat is een studievak waar men jaren intense studie moet voor doen) deze zoekmachines beinvloeden om zonder bijkomende kosten mettertijd toch bovenaan op de pagina’s te komen, voor mensen die naar bepaalde onderwerpen op zoek zijn via Google of andere. Bovendien kan via het admin-panel regelmatig dag per dag, week per week, maand per maand en zelfs over heel lange periodes nagegaan worden welke berichten, en pagina’s het meest bezocht worden, op welke dagen, op welke uren. Welke zoekwoorden en categorieën dat bezoekers het meest gebruikt hebben om op Uw Blog terecht te komen. Via welke zoekmachines, via welke Social-Media en nog veel veel meer. Hier kan men dan zijn volgende Blog-Berichten op af stemmen, qua lay-Out, Keywords enz. Ik zou hier nog veel meer kunnen over schrijven, maar dat gaat een onderwerp worden voor de toekomst.

Zelfde mogelijkheden als voor een website: maken van affiches, visitekaartjes, via allerlei-Media. Ik ga in de toekomst over dit alles en nog veel meer mogelijkheden meer uitleg geven

Google translate: daar waar een gewone website de informatie meestal in slechts één taal gegeven wordt, kan via een WordPress-Blog en via het Googletranslator-Widget een Blog vertaald worden in 110 talen. Deze vertaling is nog niet optimaal, maar Google doet uiterste inspanningen om de vertalingen te verbeteren en het wordt steeds beter en beter. Bijvoorbeeld vroeger werden er enkel woorden vertaald, daarna hele zinnen en thans is Google er volop mee bezig om ook de gramatica en de zinsbouw aan te passen

Categorieën en Tags: Zoals U hier gans beneden op de site zult kunnen merken, kunnen alle berichten worden ingedeeld in categorieën. Vooral ander Bloggers kennen de betekenis hier van. Maar ook gewone bezoekers, kunnen hier bekijken in welke verschillende categorieën de berichten zijn ingedeeld. Zij kiezen gewoon de categorie die hun het meest aanspreekt, zij klikken op die categorie en al de berichten in die categorie komen naar voren. Bovendien kan men ook de twaalf laatste reacties zien die er op berichten gegeven werden en op welke en door wie. Men kan zien welke pagina’s en berichten het meest bezocht zijn en daarnaast welke het meest geliket en gewaardeerd zijn door andere Bloggers

Nog heel veel andere mogelijkheden, teveel om hier allemaal te beschrijven en op te sommen. Maar wel zeer aangenaam om steeds weer nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen

1) Weblog

Een weblog of blog is een persoonlijk dagboek op een website dat regelmatig, soms meermalen per dag, wordt bijgehouden. Meestal gaat het om teksten die in omgekeerd chronologische volgorde verschijnen. De auteur, ook blogger genoemd, biedt in feite een logboek van informatie die hij wil meedelen aan zijn publiek, de bezoekers van zijn weblog. Meestal gaat het om tekst, maar soms ook foto’s (een fotoblog), video (vlog) of audio (podcast). Weblogs bieden hun lezers vaak de mogelijkheid om – al dan niet anoniem – reacties onder de berichten te plaatsen of een reactie via een Trackback-mechanisme achter te laten.

Het is het persoonlijke of juist het gespecialiseerde karakter dat weblogs interessant maakt voor bezoekers.

Sinds eind 2006 is microbloggen populair, een combinatie van bloggen en instant messaging. De bekendste site hiervoor is Twitter. Er bestaan klonen van, zoals Jaiku en Tumblr.

Geschiedenis

Het concept van een weblog of een groepsweblog ontstond op natuurlijke wijze uit de ‘online dagboeken’ die mensen vanaf 1994, na de uitvinding van het HTTP-protocol (http), begonnen bij te houden. Jorn Barger is de bedenker van het woord ‘weblog’ op 17 december 1997. Het ging indertijd immers om het ‘loggen van wat er op het web gevonden werd’. Het woord ‘blog’ werd bedacht door Peter Merholz, die bij wijze van grap het woord weblog schreef als we blog in de zijbalk van zijn Engelstalig weblog peterme.com rond mei 1999. In augustus 1999 werd het bedrijf Blogger opgericht, met de site http://www.blogger.com. Omdat Blogger als een van de pioniers de term ‘to blog’ publiek uitdroeg, spreken de meeste Amerikanen nu van ‘blogs’ in plaats van weblogs.

Het voor zover bekend eerste Nederlandstalige weblog, Daily Wacko, begon op 1 december 1997.[1] Het betrof hier aanvankelijk een parodienieuwsbrief op de dagelijkse e-mailnieuwsbrief Daily Planet, welke door internet-journalist Francisco van Jole voor internetprovider Planet Internet werd gepubliceerd.[2] De karikatuur Daily Wacko groeide later uit tot een meer op zich op zichzelf staand weblog. In het boek Bloghelden van auteur Frank Meeuwsen staat beschreven dat onder pioniers van het Nederlandse webloggen het weblog Alt0169.com als eerste weblog van Nederland wordt beschouwd. Dit uit de websites Het Dagelijkse Nieuws (Jeroen Bosch) en Pjoe.net (Joep Vermaat) samengesmolten weblog zou het meeste invloed hebben gehad op de Nederlandse blogosfeer.[3]

Een van de eerste groepsweblogs was Camworld. Jesse James Garrett, een editor van Infosift, begon eind 1998 met het bijhouden van een lijst van interessante sites die hij bezocht. De lijst met URL’s verstuurde hij naar Cameron Barrett, die de lijst publiceerde op de site Camworld. Meer personen begonnen met het insturen van interessante links.

Vast publiek

Veel weblogs trekken na verloop van tijd een vast publiek, – uiteenlopend van enkele tientallen tot duizenden bezoekers per dag – dat regelmatig komt kijken of er nieuws is verschenen. Bovendien lezen webloggers zelf vaak veel andere – wereldwijd verspreide – weblogs, waardoor nieuws zich via dit medium erg snel verspreidt. Zo speelden weblogs een belangrijke rol in de periode dat de aanslag op de Twin Towers in New York gepleegd werd. Terwijl traditionele nieuwssites door de ongekende belangstelling al snel onbereikbaar raakten, deden webloggers verslag van de gebeurtenissen, die bij sommigen vrijwel onder hun ogen plaatsvonden.

Bekende personen

In de media neemt webloggen een steeds grotere plaats in. Bekende bloggers zijn bijvoorbeeld presentatoren of cabaretiers, maar ook politici houden weblogs bij die druk bezocht worden en waarvan de inhoud regelmatig de media haalt.

Het weblog van de Cubaanse blogger Yoani Sánchez wordt vertaald in vele talen, waaronder het Nederlands. Zij ontving voor haar blogs de Prins Claus Prijs.

Software

De meeste webloggers maken voor het bijhouden van hun log gebruik van gratis online diensten, waarvan Blogger het populairst is. Hun grootste concurrent is WordPress. Blogger en WordPress zijn internationaal georiënteerd, in Nederland was er voor het Nederlandse taalgebied een organisatie die web-log heet en die dezelfde diensten aanbiedt. Deze organisatie werd (samen met de blogs van de Volkskrant) later overgenomen door Sanoma, maar de migratie verliep niet geheel vlekkeloos[4] en het nieuw ontstane weblog.nl (zonder streepje) is in 2013 gestopt. Ook punt.nl timmert in Nederland aan de weg en steeds meer organisaties bieden de mogelijkheid tot webloggen aan zoals vrouw.nl, en blogse.nl.

In België is de bekendste aanbieder Skynetblogs van Skynet (Belgacom).

Via deze sites kunnen gebruikers die geen ervaring hebben met het maken van webpagina’s op een gemakkelijke manier via een webinterface hun artikelen plaatsen. Naarmate zulke gebruikers meer ervaren raken, kiezen ze vervolgens vaak alsnog voor een geheel zelfgemaakte weblog. Zij ruilen hun gratis host in voor een eigen HTML-site met daarin een zelfgemaakte weblog.

Webloggers met meer ervaring gebruiken daarentegen over het algemeen speciaal daarvoor ontwikkelde software zoals WordPress (dat naast een eigen dienst dus ook losse software aanbiedt), MovableType, Pivot of Drupal. Met deze software, die op een eigen serverruimte dient te worden geïnstalleerd, kan men zijn weblog geheel naar eigen inzicht vormgeven. Het merendeel van deze software is gratis.

Techniek

RSS

1rightarrow blue.svg Zie Really Simple Syndication voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

Een slinkend aantal internetters[5] surft niet dagelijks naar de webpagina’s van de weblogs, maar gebruikt daar een RSS-lezer voor. RSS staat voor Really Simple Syndication en het is een XML-toepassing, waarmee tal van sites te controleren zijn op updates. Om RSS te gebruiken is een RSS-lezer benodigd. Dit zijn veelal programma’s die op een pc draaien. Google had een online RSS-dienst: Google Reader.

Trackback

Wanneer een blog reageert op of verwijst naar een item uit een andere blog, en beide bloggers ondersteunen een trackback, dan wordt de originele blogger door middel van een “trackback ping” hiervan op de hoogte gebracht. Onderaan het originele blogartikel wordt dan naar deze andere blogs doorverwezen.

Permalink

1rightarrow blue.svg Zie permalink voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

Een permalink is een permanente link naar een blogartikel. Aangezien de artikelen gesorteerd worden naar datum, kan het zijn dat een nieuwsfeit op een bepaald moment op de hoofdpagina staat, maar een maand later daar niet meer terug te vinden is. Een permalink verandert niet.

Ik wil nog even het verschil uitleggen tussen Blogger en WordPress

Blogger is volledig “GRATIS”, en het heeft vele prachtige voordelen en is aangenaam om mee te werken; MAAR….. Google heeft zodanig veel voorwaarden ingebouwd en er zijn zoveel kleine lettertjes in de gebruiksvoorwaarden, dat men al vlug hier of daar een klein foutje heeft gemaakt, dit wordt zeer vlug door de Google-Zoekmachines opgemerkt en onmiddellijk wordt uw account geblokkeerd.

U wordt wel via mail op de hoogte gebracht dat U de overeenkomst heeft geschonden en dan is het een hele procedure om Uw account terug op te starten, als U het tenminste nog kunt want vaak is de beslissing van Google onherroepelijk. Zeker en vast als dit zich nog een tweede maal voordoet.

Ik ken het geval van iemand die de mogelijkheden van Google zo prachtig vond, dat hij meerdere templates had uitgetest, dus meerdere Blogs, tot als Google gans zijn account heeft geblokkeerd, dus

Alles Definitief weg

WordPress is ook Gratis en heeft ook enorm veel mogelijkheden, zoveel zelfs dat het uiteindelijk moeilijk wordt en veel tijd en studie vraagt om er mee te werken, maar voor iemand die graag studeert en experimenteert zeker een must.

Nadeel is wel dat achter de domeinnaam de melding komt .wordpress.com wat niet aanlokkelijk is om nieuwe bezoekers aan te trekken, ook niet om op visitekaartjes, affiches of in media te plaatsen. Evenwel geen probleem voor een maximum-bijdrage van 18 tot 22€ per jaar wordt deze WordPress.com vervangen door bijv. Blog // Com of andere. Jaarlijks wordt U tijdig verwittigd om deze domeinnaam te verlengen en geen nood, indien U het toch zou vergeten, uw site blijft bestaan er komt gewoon terug WordPress.com achter.

Evenwel er komt regelmatig reclame op Uw site, dit om WordPress te vergoeden, evenwel voor 18€ /jaar verdijnt deze reclame.

Het addertje onder het gras is dat WordPress.com weliswaar “Gratis” basispakketten aanbiedt, maar alhoewel men hier reeds veel mee kan aanvangen, de verleiding is toch groot voor geroutineerde Bloggers om deze pakketten toch uit te breiden tegen betaling en uiteindelijk kan dit dan toch oplopen tot een serieus jaarlijks bedrag.

Groter is nog de verleiding om over te schakelen van WordPress.com naar WordPress.org waar de mogelijkheden onuitputtelijk zijn, maar voor creatieve mensen toch een aanrader.

Hier moet men dan wel een webhoster contacteren om te kunnen overschakelen en dit kost toch ook jaarlijks vlug een paar honderd €.

Bovendien kan men dan weer heel wat Gratis widgets aanschaffen om op de site te plaatsen, maar meestal met beperkte mogelijkheden of voor een korte proefperiode. Wilt men deze proefperiode verlengen of wilt men de mogelijkheden uitbreiden, dan is het weer bijbetalen.

Deze sommen zijn weliswaar niet zo groot, maar juist daardoor ontstaat de verleiding om zich steeds meer aan te schaffen en op die manier kan de jaarlijkse kostprijs vaak toch aardige bedragen worden.

Ik zal in de toekomst deze pagina verder uitwerken, maar toch nog even dit: Alhoewel ik hier spreek dat de investeringen aardig kunnen oplopen is het toch in vergelijking met de meeste andere hobby’s, en rekening met de tijd die men hier op een zeer aangename manier kan doorbrengen toch nog altijd een goedkope hobby

2) Website

Portaal van de Wikipedia-website op http://www.wikipedia.org

Een website is een verzameling samenhangende webpagina’s met gegevens, zoals tekst, afbeeldingen of video’s, die opgeslagen worden of in het gebruikte jargon ‘gehost‘ (= letterlijk: ‘geherbergd, onderdak geboden’) worden. De website is vervolgens op een of meer webservers gezet en is (meestal) opvraagbaar gemaakt via internet. Het woorddeel web in website verwijst naar het wereldwijd web en het Engelse site betekent plek. Een website wordt ook wel aangeduid met het Engelstalige leenwoord site, dat in het Nederlands is aanvaard. Tevens bestaan er de Nederlandse woorden weblocatie of webstek voor. Deze woorden worden echter minder vaak gebruikt.

Om een meer duidelijk voorbeeld hoe eenvoudig een WordPress-Pagina of een WordPress-Bericht kan gemaakt worden, geef ik hier beneden een voorbeeld van een van mijn berichten omtrent WordPress, het is weliswaar in het Engels, maar ik denk niet dat dit voor velen een probleem zal geven

For more information on the drawings, click on the link below the last drawing, where you will find the necessary explanation in each drawing

Here are some of our favorite WordPress.com features that will help improve your publishing experience.

Bron: Blogging Made Easier: Five Tricks You Should Know — The WordPress.com Blog

Theo Herbots the voice from #Tienen

Bron: Scamper

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Voor onmiddellijke toegang tot het bericht ==>>KLIK HIER

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik maak mijn Animatievideo’s met Videomaker FX

Op vraag hoe ik dergelijke video’s zoals hier beneden maak, heb ik de link toegevoegd waar U dit “GOEDKOPE”  en toch “UITSTEKENDE” programma kunt aanschaffen.

Klik op de link onder de laatste video en U krijgt de volledige uitleg, U kunt talrijke ander voorbeelden en mogelijkheden zien en U kunt zich dit programma onmiddellijk aanschaffen en beginnen te gebruiken

BewarenVoor onmiddellijke Toegang tot Alle informatie ==>>KLIK HIER

https://jvz9.com/c/216491/95609

“Born a new #Social-Media”

“Born a new #Social-Media”

giphyaplaus

futurenet3

giphyaaainvitation

YOUR PERSONAL AND EXCLUSIVE INVITATION TO FutureNet HERE BELOW

What if you can join a Social Media like Facebook but with many more features and fewer restrictions
What if you with to do just the same as other Social Media, but will “PAID” be
What are you going to do, wait until someone else takes your place


Whether

I say yes, let this unique opportunity pass me and click on the picture below and sign up

Click on the picture

Then fill in your detail

This scares you off and you want to know more?

giphydoubt-gif2No problem, click on the cross right where you need to fill in your data

  • Then see all the information

  • I’m sure you’ll then clicking the Sign UpWelcome to the Big Family, THE Social Media Platform of the Future

  • Now click on the drawing until someone else has taken “YOUR” place

giphybecome-a-member

“Share with Family and Friends who like to be active on Social Media they will thank you for this”

Share on Twitter imagesshare and like naamloosPinterest imagesGoogle plusnaamloosShare on linkedin

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

18 “GRATIS” Video’s Hoe zelf een website maken

Meer over hoe zelf je website maken? met WordPress

Probeer het “GRATIS”

animatedarrowdown1

728x90 banner

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

WPSC 118 wekelijks) – ☛ Nieuwe methode WordPress website bouwen

WPSC 118 wekelijks) – ☛ Nieuwe methode WordPress website bouwen ☚

“Nieuwe methode
WordPress website bouwen”

Nieuw! WordPress website bouwen met widgets.

In deze complete WordPress video cursus gaan we een “website bouwen in lagen”.
Deze cursus is in de Engelse taal maar super simpel te volgen. Wil je op een zeer makkelijke manier een WordPress website maken dan is deze cursus voor jou.Deze methode is nieuw. Je gaat hier d.m.v. widgets en met drag and drop lagen bouwen op je site. Je gaat mooie lay-outs maken.
Deze lay-outs zijn ook nog eens responsive zodat je website ook goed te bekijken is op mobiele apparaten.

Dit is een andere nieuwe methode om een WordPress website te bouwen en gaat er gebruik gemaakt worden van de customizer. Het is heel makkelijk dat zal je zien.

Het kan zijn dat je al een poosje aan het oefenen bent met WordPress en het nog niet echt voor elkaar krijgt om een mooie website te bouwen. Probeer dan deze methode, het is gratis.


Gratis account cursus!

 

Mocht je het nog gemist hebben, de gratis cursus is ook helemaal opnieuw gemaakt.

300x250 banner
Bericht voor leden met een “Gratis Account”
Ook heb ik een aantal vragen gehad over het upgraden
van een “gratis account”. Wanneer je een “gratis account” hebt kun je upgraden naar het “premium account” zodat je alle video’s onder “cursussen” kunt bekijken.Het upgraden naar een “premium account” moet namelijk
gebeuren in het lidmaatschap gedeelte van
De WordPress Studie Club.
Wanneer ik je de directie link naar het aanmeldformulier
geef voor een “premium account” krijg je een foutmelding
met dat je email adres al bestaat. Dat komt omdat je het email adres al gebruikt hebt voor het “gratis account”
Ik heb een video gemaakt om te laten zien hoe je een

“premium account” kunt aanmaken.

300x250 banner

Like Twitter Pinterest GooglePlus LinkedIn Forward
Volg ”

Bloggers-club-Blog

” op de voet via.

Klik op de foto hier beneden en wij worden vrienden
Theo Herbots | Maak je eigen badge

Volg “Bloggers-club-Blog” op de voet via.

Facebook: 

en als je er toch bent zou ik het top vinden als je op de knop   “vind ik leuk” klikt! Alvast bedankt.

 

animatedarrowdown

 

E-Mail Marketing video Get started in 3 easy steps!Get started in 3 easy steps!

Watch these 3 videos and get better marketing results!arketing

1 Build Email List

2 Send Newsletter

3 Send Autoresponder

animatedarrowdown1Bewaren

World’s Easiest Email Marketing // Video Page e-mail marketing
Video tutorials

Where to find GetResponse video tutorials! Instantly get step-by-step instructions and all the information you need to learn how to use GetResponse features. All you have to do is click on the ‘Play’ and you’ll feel like a pro in minutes. You can also upload video tutorials on your affiliate website and show everyone how easy it is to use GetResponse!

GetResponse Landing Page Creator

Create stunning pages in minutes!

Responsive Email Design in GetResponse

Forget creating separate email versions for desktop and mobile, forget coding or paying extra for mobile versions of your newsletters. From now on, every email you create in GetResponse will look good both on desktop and mobile. Automatically.

GetResponse Explainer Video

Inbox Inspector by GetResponse

Take a tour of GetResponse

Marketing Automation: The New Shape of Email
Bewaren

Verkoop pagina maken in WordPress!

index internetwinkel

Zou jij ook graag een internet-winkel willen hebben?

Met deze super slimme WordPress content builder maak je in een handomdraai een goede landings- of verkooppagina.

(meer…)

%d bloggers liken dit: